2009-05-20 15:30:59• hírek • Gozner Gertrud

Kisorsoltuk a fesztiváljegyeket

Szerda délben került sor a Szatmárnémeti Északi Színház és a Szatmár.ro közös nyereményjátékának a sorsolására. A helyes válaszokat beküldők bérletet és jegyeket nyertek a pénteken, május 22-én kezdődő Sorompók nélkül elnevezésű színházi fesztiválra. A sorsoláson részt vett Nagy Orbán színművész és Stier Péter, a színház ügyvezető igazgatója.

Az A típusú bérletet, amely a fesztivál összes, 21 darab előadására díjmentes belépést biztosít Fehér Laura nyerte. A B típusú bérletet, amely a nyertes által tetszés szerint kiválasztott tíz előadásra érvényes Lukács Erika kapja. Hét szerencsés olvasónk egyszemélyes belépőjegyet vihet haza. Név szerint Ilonczai Erzsébet, Taskó Boglárka, Sógor Róbert, Reiz Andrea, Fehér Mónika, Bakor Gabriella és Rákóczi Enikő. A nyereményeke átvehetők a Szatmár.ro szerkesztőségében, a Hasdeu utca 4 szám alatt péntekig, az első előadás kezdetéig.

Harmadjára rendezi meg az idén a Szatmárnémeti Északi Színház a Sorompók nélkül elnevezésű színházi fesztivált. A fesztivál május 22-én kezdődik és 31-ig tart. Ez idő alatt 21 színházi előadást tekinthet meg a szatmári közönség.


 A sorsoláson részt vett Nagy Orbán színművész és Stier Péter, a színház ügyvezető igazgatója.
A sorsoláson részt vett Nagy Orbán színművész és Stier Péter, a színház ügyvezető igazgatója.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: